Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

1103 Budapest, Gergely u. 81/E.

Tel.: +36 1 260 3120

Fax: +36 1 433 5454

Mobil: +36 30 248 2957

e-mail: info@besttelkft.hu

web: www.besttelkft.hu

Rólunk

Ismertetőnk célja, hogy meglévő és leendő partnereink információt kapjanak társaságunk munkájáról, és egyéb általunk fontosnak tartott adatokról.

A Best-Tel Kft. 2001. januárjában alakult kizárólagos magyar tulajdonban. Az ezt megelőző időszakban a cég tulajdonosai, vezetői jelentős szerepet vállaltak az ország területén épült távközlési hálózatok kivitelezésében, melyek során szerezték több éves szakmai tapasztalatukat.

Vállalkozásunk fő profilja komplex távközlési, optikai valamint informatikai hálózatok tervezése, kivitelezése és karbantartása. Megrendelőink részére szaktanácsadás, műszaki vezetés és műszaki ellenőrzés. A távközlés mellett ma már egyre több megbízást kapunk intézmények diszvílágitásának kivitelezésére, biztonságtechnikai rendszerek telepítésére valamint járdák, csatornák, vízelvezetők építésére. Ennek köszönhetően társaságunk lépést tud tartani a piac rohamosan növekvő kihívásaival szemben.

Megalakulásunk óta folyamatosan bővül megrendelőink köre, ez által meghatározó szerepet vállalunk a hazai távközlési és informatikai hálózatok kivitelezésében. Munkánkat a mindenkori szabványok, magasszíntű technológiai előírások szerint, a szükséges technikai eszközök biztosítása mellett végezzük. Eredményeinket a fejlesztésre, továbbképzésre fordítjuk. Megrendeléseink jellegéből adódik, hogy dolgozóink csak szigorúan előírt biztonsági követelmények teljesítését követően állhatnak munkába, melyeknek ez idáig maradéktalanul megfeleltek.

Bízunk benne, hogy bemutatkozásunkkal elnyerjük bizalmát és hamarosan szolgáltatásainkkal segíthetjük mindennapi munkáját.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Pályázat: GOP 2.1.1-09/a Mikro-,és közép vállalkozások technológia fejlesztése
Projekt neve: GOP-2009-2.1.1/A Kotró-rakodógép beszerzése és honlapfejlesztés a BEST-TEL Kft-nél
Projekt leírása: A projekt keretében megtörtént a JCB 3cx sitemaster gumikerekes kotrórakodó beszerzése, amely szerelékként tartalmaz árokásó-, és behúzó kanalat, raklapvillát és bontókalapácsot.
A projekt eredményeként hatékonyabb munkavégzés válik lehetővé, a határidőre, és jó minőségű munkavégzésnek köszönhetően biztosítva lesznek a folyamatos megrendelések, mely társaságunk működésének elengedhetetlen feltétele.
A projektnek köszönhetően az eddigiektől eltérő jellegű munkák vállalására nyílik lehetőség, tekintettel arra, hogy a jelenlegi gépek kapacitása, életkora, felszereltsége elmarad a fejlesztés során beüzemelendő géptől. Valamint az eddigi munkák hatékonyságát, azok biztonságát nagymértékben elősegíti a beüzemelt gép.
A pályázat keretében a Best-Tel Kft. új honlapot hozott létre, amely a cég tevékenységeinek és referenciáinak megismeréséhez, a vállalkozás iránti bizalom fokozásához járul hozzá.
Kedvezményezett: "Best-Tel" Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1104 Budapest, Alkér u 67.)

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

NemzetiFejlesztési Ügynökség

www.nfu.hu